15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü

15 Temmuz hain darbe girişimi ile Türkiye Cumhuriyetini karanlık günlere sürüklemek  isteyen hain FETÖ ve şer odakları Aziz milletimizin kararlı duruşu ve canını hiç düşünmeyerek tanklara ve mermilere siper eden korkusuz tavrı sayesinde püskürtüldü. Hain ellerin, millet iradesiyle seçilmiş hükümete karşı darbe teşebbüsüne kalkışması asla kabul edilemez. Milli iradeye sahip çıkmak nefes aldığımız sürece boynumuzun borcudur.Milletimizin bu kararlı iradesi bundan böyle bir daha böyle bir kalkışmaya cüret etmek isteyenler için de her zaman caydırıcı bir unsur olarak tarihteki yerini almış ve tanklara, tüfeklere, savaş uçaklarına karşı koyan aziz milletimizin dirayeti ve cesareti tüm dünya tarihine altın harflerle yazılmıştır.

Milletimizin huzuruna, birliğine, beraberliğine ve Türkiye Cumhuriyeti'nin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan bu alçakça girişimler hiçbir zaman amacına ulaşamayacaktır. Bu haince girişime kalkışanlar ve kardeşliğimizi bozmak isteyenler Türk adaleti karşısında en ağır şekilde cezalandırılacaktır. Allah her bir vatandaşımızdan razı olsun. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bağımsızlığı ve bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyorum.

Bu vesile ile 15 Temmuz Cumartesi günü gündüz Aziz Şehitlerimiz hayrına çarşı meydanında lokma hayrımız olacaktır. Milletimizin kendi yazdığı destanının birinci yıl dönümünde Cumartesiyi pazara bağlayan gece hazırlamış olduğumuz çeşitli etkinliklerimiz yanı sıra demokrasi nöbeti için Sayın Cumhurbaşkanımızın belirlediği süre boyunca tüm halkımızı ilçemiz çarşı meydanına davet ediyorum .

4
3