KALE BELEDİYESİ AÇIK PAZAR YERİ İŞ YERİ KİRA İHALESİ

1-) Mülkiyeti Belediyemize ait Açık Pazaryeri Çarşı İçi Üst Kat A Blokta bulunan 2 numaralı işyeri 15.09.2017 Cuma günü saat: 15.00’de Belediye Başkanlığı Meclis toplantı Salonunda Belediye Encümeni huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince 7 yıl 1 aylığına (85 Ay) kiraya verilmek üzere Belediyemizce ihaleye çıkarılmıştır.

2-) İşyerinin aylık kira bedeli 630,00 TL muhammen bedeli 53.550,00 TL ve geçici teminatı 250,00TL olarak belirlenmiştir.

3-İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Kanununun ilgili maddelerince usulüne göre;

a)      Kendi adına ihaleye katılacaklar için nüfus cüzdan sureti,

b)      Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş Noter tasdikli vekaletname, nüfus cüzdan sureti.

c)      Tüzel kişiler adına ihaleye katılacaklar için şirketin Noter ve Ticaret Odası’nca tasdikli sicil kayıt belgesi, imza sirküleri, yetki belgesi, vergi levhası, yerleşim yeri ve diğer adres belgesi ile nüfus cüzdan sureti, Dernek adına ihaleye katılacak olanların Noter Onaylı Dernek Kararı, Yetki Belgesi ve İmza Sirküleri ibraz edilecektir.

d)     Geçici teminatın en geç ihale saatinden önce Belediyemiz Tahsilat Servisine yatırılması gerekmektedir. Teminatın yatırıldığına ilişkin makbuz ihale gün ve saatine kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

4- Bu işyerlerinin önceki ihalesine girerek şartname hükümlerini ve taahhütlerini yerine getirmeyenler ihaleye katılamazlar.

5- Şartnamesi her gün mesai saatleri içinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir.

6- Telgraf, faks ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

7 – İhale Komisyonu sıfatıyla hareket eden Belediye Encümeni uygun bedeli tayin ve  tespitte ve ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

8- Taliplilerin belirtilen gün ve yerde hazır bulunmaları ilan olunur. 29.08.2017

Kale Belediye Başkanlığı