Mehmet Salih SAĞINÇ
Kale Belediye Başkan V.

ÜLKEMİZİN GELECEK 5 YILINI BİRLİKTE PLANLAYALIM

Ülkemizin gelecek beş yıl içinde ulaşmak istediği hedefleri ortaya koyan ulusal kalkınma planı çalışmalarımız başlamıştır. Bu kapsamda, geniş katılımlı özel ihtisas komisyonları çalışmaları yapılmaktadır. Aynı zamanda, toplumun tüm kesimlerinin plandan beklentileri ile katkılarını almak ve plana yansıtmak amacıyla bir anket çalışması düzenlenmiştir.

Bu anket vasıtasıyla sunacağınız katkılar planın önceliklerinin belirlenmesine ışık tutacaktır. Anket süresi yaklaşık 1-2 dakika olup vermiş olduğunuz cevaplar hiçbir kurum ya da kuruluşla paylaşılmayacaktır.

Katkılarınız ve duyarlılığınız için teşekkür ederiz.

Anket için: http://kbanket.kalkinma.gov.tr/index.php/473257/lang-tr

©2018 Kale Belediyesi Resmi Web Sitesi.