Mehmet Salih SAĞINÇ

GEKA Proje Hazırlama Eğitimleri Başlıyor

GEKA, 18 Şubat 2019 tarihinde ilan ettiği Güçlü Sanayi Mali Destek Programı ile Temiz Üretim Mali Destek Programlarından oluşan 2019 Yılı Proje Teklif Çağrısı kapsamında, potansiyel başvuru sahiplerine yönelik “Proje Hazırlama Eğitimleri” gerçekleştirecek.

Güney Ege kalkınma Ajansı daha önceki yıllarda yürüttüğü Destek Programları kapsamında, bölgenin proje yazma kültürünün geliştirilmesi amacıyla paydaşlarına yönelik ücretsiz proje eğitimleri düzenlemişti. GEKA, gerçekleştirdiği bu eğitimlerle bölgede binlerce kişiye ulaşırken proje yazma kültürünün gelişmesinde ve nitelikli proje üretilmesinde de öncü rol oynamıştı.

Aydın, Denizli ve Muğla illerinde iki günlük üçer defa düzenlenecek eğitimlere katılacak potansiyel başvuru sahiplerine proje döngüsü yönetimi eğitimi çerçevesinde öncelikle; proje kavramı, proje fikirlerinin üretilmesi, bu fikirler üzerine proje hazırlanması, planlanması, KAYS sistemine proje girişlerinin yapılması, başvuru rehberi ve eklerinin doldurulmasına ilişkin pratik çalışmalar örnek uygulamalarla anlatılacak.

Bu kapsamda Güney Ege Kalkınma Ajansı; 11-12 Mart, 20-21 Mart ve 2-3 Nisan’da Denizli Pamukkale Üniversitesi Teknokent Konferans Salonu’nda, 7-8 Mart, 18-19 Mart ve 4-5 Nisan’da Aydın Ticaret Odası’nda ayrıca 13-14 Mart, 26-27 Mart ve 8-9 Nisan tarihlerinde ise Muğla Ticaret ve Sanayi Odası’nda Proje Hazırlama Eğitimlerini gerçekleştirecek.

Potansiyel başvuru sahipleri eğitimlere katılabilmek için GEKA’nın http://geka.gov.tr/2726/egitim-katilimci-talep-formu sayfasından online başvuru yaptıktan sonra, başvuruları onaylanan katılımcılar  Ajans tarafından sms ve/veya e-mail yoluyla toplantılara davet edilecekler.

Her bir eğitim için kontenjanı 30 kişiyle sınırlıdır ve eğitimlerin sonunda katılımcılara katılım sertifikaları da verilecektir.

NOT: Daha çok sayıda işletmenin eğitimlerden faydalanabilmesi için kontenjan durumuna göre aynı işletmeden 1 kişiye eğitim daveti gönderilecek ancak kontenjan olması durumunda 2. kişi de eğitime davet edilebilecektir.

İl ve ilçe merkezlerinde gerçekleştirilecek toplantılarla ilgili takvim aşağıda yer almaktadır.

©2018 Kale Belediyesi Resmi Web Sitesi.