İnceğiz Kanyonu'muza 2.sini indirdiğimiz KALEDAVAZ Teknemizi suya indirdik.
İnceğiz Kanyonu'muza 2.sini indirdiğimiz KALEDAVAZ Teknemizi suya indirdik. Hayırlı Olsun
İnceğiz Kanyonu Seyir tepesindeki eksikliklerden biri olan içme suyu sorununu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Osman Zolan'ın destekleri ile çözüme kavuşturduk.
Kanyonumuz'da ki elektrik sorununu da ortadan kaldırmak için yaptığımız çalışmalar doğrultusunda AYDEM ile protokol imzaladık ve kısa zamanda seyir tepesine elektrik veriliyor olacak.
İnceğiz, Dambelen mahallemizden yapacağımız tekne turları için yol açma düzenleme çalışmalarını bitirdik. İnşallah en kısa zamanda asfalt çalışmalarını tamamlayacağız.
Çalışmalarımızın öncelikle Kaleli hemşerilerimize tekrar hayırlı olmasını diliyorum. Çalışmalarımızda bizlere destek olan kamu kurumlarına, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn.Osman Zolan'a teşekkür ediyorum.