Kale Turizm Günleri Başladı

Kale Turizm Günleri 1. Gününde Ak Parti Denizli Milletvekilimiz Sn. Nilgün Ök, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. Osman Zolan Beyağaç Belediye Başkanı Sn.Mustafa Akçay, Denizli İl Milli Eğitim Müdürü Sn.Süleyman Ekici, İl Turizm Müdür Yrd. Sn.Hayrullah Akgün, İlçe Başkanlarımız, Meclis Üyelerimizin katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Eski Kalede tarihi, İnceğiz kanyonumuz da seyir tepesi, tekne turlarını başlatarak İlçemizin turizm potansiyelini daha iyi noktalara getirmek için başlattığımız Kale Turizm Günleri etkinliğimiz hayırlı olsun.

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Kale Belediyesi Resmi Web Sitesi, Official Website of the Municipality of Kale