KALE YAYLA EVLERİ VE NOSTALJİK YAŞAM PARKI KİRA İHALE İLANI

1-) Mülkiyeti Belediyemize ait Kale, Merkez, Toki Mahallesi Sakarya Caddesi No:25 adresinde bulunan Kale Yayla Evleri ve Nostaljik Yaşam Parkı, (içinde bulunan 10 adet Ev, 1 adet Restaurant, 1 adet Kır Kahvehanesi, 2 adet Yöresel Ürün Satış Alanı ve 1 adet Yönetim Binasıyla birlikte bir bütün olarak)19.04.2018 Perşembe günü saat: 15.00’de Belediye Başkanlığı Meclis toplantı Salonunda Belediye Encümeni  huzurunda, 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 45. maddesi gereğince 5 yıllığına (60 Ay) kiraya verilmek üzere Belediyemizce ihaleye çıkarılmıştır.

2-) Taşınmazın aylık kira bedeli 3.500,00 TL (KDV dahil), muhammen bedeli 210.000,00 TL ve geçici teminatı 1.260,00 TL olarak belirlenmiştir.

3-İhaleye katılabilmek için 2886 Sayılı Kanununun ilgili maddelerince usulüne göre;

a)      Kendi adına ihaleye katılacaklar için nüfus cüzdan sureti,

b)      Başkası adına ihaleye katılacaklar için usulüne uygun olarak düzenlenmiş Noter tasdikli vekaletname, nüfus cüzdan sureti.

c)      Tüzel kişiler adına ihaleye katılacaklar için şirketin Noter ve Ticaret Odası’nca tasdikli sicil kayıt belgesi, imza sirküleri, yetki belgesi, vergi levhası, yerleşim yeri ve diğer adres belgesi ile nüfus cüzdan sureti, Dernek adına ihaleye katılacak olanların Noter Onaylı Dernek Kararı, Yetki Belgesi ve İmza Sirküleri ibraz edilecektir.

d)     Belediyemize borcu olmadığına dair belge

e)      2013 yılı Turizm Altyapı Mali Destek Programı kapsamında GEKA tarafından desteklenen ve kurumumuzca yapılan Kale Yayla Evleri ve Nostaljik Yaşam Parkı Projesine uygun olarak işletileceğine dair taahhütname,

f)       Geçici teminatın en geç ihale saatinden önce Belediyemiz Tahsilat Servisine yatırılması gerekmektedir. Teminatın yatırıldığına ilişkin makbuz ihale gün ve saatine kadar Belediye Yazı İşleri Müdürlüğü’ne teslim edilecektir.

4- Şartnamesi her gün mesai saatleri içinde Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünde görülebilir.

5- Telgraf, faks ve posta ile yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

6- İhale Komisyonu sıfatıyla hareket eden Belediye Encümeni uygun bedeli tayin ve tespitte ve ihaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.

7- Taliplilerin belirtilen gün ve yerde hazır bulunmaları ilan olunur. 29.03.2018

Kale Belediye Başkanlığı

©2018 Kale Belediyesi Resmi Web Sitesi.