Kale'de Bedirhan Gökçe Rüzgarı

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu Ramazan etkinlikleri kapsamında “Bedirhan Gökçe İle Şiir Dinletisi” programı Kale’de gerçekleşti. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN’ın da katıldığı program vatandaşların büyük ilgisinden dolayı gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. Şiir albümleriyle milyonların kalbine taht kuran Bedirhan GÖKÇE , anlattığı çeşitli hikayelerle de izleyicilere hoş saatler yaşattı. Eski ve yeni albümünden seslendirdiği eserler sonrasında Belediye Başkanımız Erkan HAYLA ,  Büyükşehir Belediye Başkanı Osman ZOLAN ve Bedirhan GÖKÇE’ye meşhur Kale Biberi hediye etti. Başkanımız Erkan HAYLA vatandaşlarımızın programa büyük ilgi göstermesinden dolayı teşekkür etti.

Bedirhan GÖKÇE