İLAN (Görevde Yükselme Sınav Duyurusu)

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Yerel Yönetimler Genel Müdürlüğü’nün 04.01.2024 tarih ve 8414080 sayılı yazısına istinaden 2024 yılına münhasır olmak üzere Belediyemiz personeline yönelik görevde yükselme ve  unvan değişikliği sınavının aşağıda yer alan usul ve esaslar dahilinde yürütülmesi uygun görülmüştür. Bu nedenle; Ek’de yer alan şartları taşıyanlardan, norm kadromuzda uygun olan ve boş bulunan kadro için görevde yükselme unvan değişikliği sınavına katılmak isteyenlerin dilekçe ile 14.02.2024 Çarşamba günü mesai bitimine kadar Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğüne müracaat etmeleri gerekmektedir.

Görevde yükselme ve unvan değişikliği sınavına katılacak adaylarımıza ilanen duyurulur.

Görevde Yükselme Sınav Duyurusu ve Ekleri

1- Görevde Yükselme Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar

2-Atama Yapılacak Boş Memur Kadrolarını Gösterir Liste

3- Görevde Yükselme Sınavı Başvuru Dilekçesi Örneği

4- Görevde Yükselme Sınavı Aday Bildirim Listesi Form Örneği

Kişisel verileriniz, hizmetlerimizin daha iyi bir şekilde sunulması için mevzuata uygun bir şekilde toplanıp işlenir. Detaylı bilgi almak için Gizlilik Politikası'nı inceleyebilirsiniz.
Kale Belediyesi Resmi Web Sitesi, Official Website of the Municipality of Kale